Kako do ideje za vzorec?

Kako do ideje za vzorec?
Tapete - 22/01/2011 15:59:00
Comments: 0
Veliko ljudi, ki si želi opremiti stene s tapetami, je v dvomih ali bo izbrana kombinacija vzorcev lepo pristajala njihovim prostorom. To je vsekakor težka odločitev, kajti - kljub temu, da se sodobne tapete relativno hitro lahko nadomestijo z drugimi - vseeno to ni ravno poceni. 

Zato se je ponavadi najbolje obrniti kar k arhitektom ali pa k oblikovalcem notranjih prostorov, ki se s takšnimi odločitvami srečujejo vsak dan imajo precejšen vpogled v to, kako bo določen odtenek ali vzorec na tapeti pristajal izbranim prostorom,


Kaj hitro vam bodo lahko predlagali izboljšave - tudi takšne, ki presegajo samo razporeditev tapet. Morda bi morali le še kakšno malenkost v prostoru spremeniti in bi tapete prišle do izraza v resnično polni meri.


Po drugi strani pa lahko vašega oblikovalca ali arhitekta povprašate tudi, ali vam lahko s kakšnim grafičnim programom vsaj približno ponazori, kako bi kakšne tapete izgledale v vaših prostorih.


Glede na izkušnje bi resnično predlagali, da namenite morda tudi za storitev oblikovanja kakšen evro - za katerega vam na koncu ne bo žal... bi vam jih pa lahko bilo žal, če izgled vaših prostorov na koncu ne bi bil takšen, kot ste si želeli prvotno... a bi bilo tedaj že prepozno.

Comments: 0

Post a Comment