Bela stena ali tapeta?

Bela stena ali tapeta?
Tapete - 23/01/2011 11:51:00
Comments: 0
Vzorec tapeteVeliko ljudi ima dvom. Navadili so se že na svoje bele stene... in sprašujejo se, ali jim bodo tapete potem všeč. Načeloma ima le redkokdo kakšne posebne zamere do belih sten... saj težko motijo in so dokaj nevtralne. Kaj pa tapete? Pri teh pa naj se nikoli ne bi vedelo... a temu pravzaprav ni tako.

Pri tapetah se namreč zelo redko zgodi, da bi bila nekomu sprva všeč, ko bi si ogledoval vzorec, kasneje, ko bi bile stene že nalepljene z njimi, pa ne. Tapete so namreč zelo vizualna stvar in pravo sliko, si lahko zelo enostavno pričaramo že takoj. 


Poglejmo si primerjavo z nakupom jogija. Greš v trgovino, tam imajo na desetine različnih jogijev, različnih trdot, materialov in sestave. Prodajalec ti jih pokaže nekaj, na vsakega se uležeš za nekaj sekund, morda kakšno minuto - in v tem kratkem času poskušaš ugotoviti, kako boš spal na jogiju nato naslednjih 5 ali 10 let. Vsak dan. Tretjino dneva. Kar je ogromno.


Pri tapetah te težave ni, ker jo že takoj dobro vidimo - in se potem na steni ne bo izkazala za nič drugačno. Seveda je druga stvar, če se sami težko odločite - potem bo vsaka pomoč s strani oblikovalca ali arhitekta v veliko pomoč - a z rezultatom boste verjetno na koncu ravno tako zadovoljni, če ne še bolj, kot tedaj, ko si boste tapete ogledovali le v obliki vzorcev.

Comments: 0

Post a Comment