Stenske tapete so lahko tudi pralne

Stenske tapete so lahko tudi pralne
Tapete - 24/01/2011 06:28:00
Comments: 0
Današnje stenske tapete niso tako občutljive, kot tiste izpred dvajset let. Pogosta skrb mladih staršev je ravno to, kako se bodo obnesle v prisotnosti njihovih nadebudnih otrok, ki svet šele raziskujejo in preizkušajo delovanje različnih materialov in medsebojno interakcijo.

A takšna skrb je s sodobnimi tapetami odveč. Novi materiali iz katerih so narejene (še posebej tiste iz vinyla) se zlahka operejo, saj je njihova zunanja plast vodoodporna. In če so bile tapete pravilno položene, potem tudi ob spojih ne pričakujte težav. Še posebej švedske tapete so narejene tako, da se pri polaganju na robovih delno prekrivajo, kar vam omogoča še boljšo zaščito pred tem, da bi odstopile ob robovih.


Celo papirnate tapete niso tako občutljive kot so bile včasih. Nenazadnje pa vam tapete omogočajo tudi enostavno zamenjavo, tako da boste lahko otroško sobo ali dnevno sobo kasneje, ko bo vaš otrok že vedel, da ne sme risati po tapetah, zamenjali in mu morda izbrali takšne vzorce, ki bodo manj otroški, tako da jih bo vesel tudi kasneje, ko bo že najstnik.

Comments: 0

Post a Comment