Tapete za dekoracijo

Da bodo stene in zidovi vaših prostorov oživeli!

Okrasite svoj dom

Za zadovoljno in prijetno bivanje, je potrebno poskrbeti, da se boste v vaši hiši ali stanovanju resnično prijetno počutili. S stenskimi tapetami boste lahko hitro in poceni popolnoma spremenili izgled vašega doma!

S tapetami so bile sprva okrašeni le gradovi in hiše premožnejših - nato pa se je uporaba razširila in danes si resnično lepe tapete privošči prav vsak.

tapete.pngVsi se še predobro spominjamo, da so bile hiše in stanovanja zgrajena v 60., 70. in 80. letih skoraj vedno dekorirana še s tapetami, nato pa je bilo tega vse manj.

Takšna je pač moda, a trendovska hiša danes - brez tapet ne more!


S
P
A
C
E
R

Novi časi - nove tapete

V začetku 21. stoletja pa se stenske oz. zidne ter stropne tapete vračajo skozi velika vrata. Nič več ne gre za puste vzorce, temveč so na voljo v nešteto barvah, materialih, reliefih in z različnimi vzorci in poslikavami.

Tapete so "in"

Tapete so zopet postale tiste, ki dajo ton prostoru, tiste, ki ustvarijo vzdušje - in mu določijo tempo. In ker vplivajo na počutje v prostoru - vplivajo tudi na nas. Lahko pričarajo trendovsko vzdušje urejenega stanovanja v središču mesta, ali pa lahko rustikalne tapete okasijo že tako prijetno hiško nekje na vasi, ali pa so prodorne z nenavadnimi vzorci, ki jemljejo dih našim obiskovalcem.

Kakšne tapete vse torej poznamo?

  • Običajne stenske tapete
  • Fototapete
  • Tattoo tapete
  • zamenljive tapete


Medtem ko običajne stenske tapete niti niso tako zelo običajne - in so mnogih barv in materialov, so fototapete novost - in sicer lahko tudi vi dostavite fotografijo, ki bo spremenjena v tapeto in nalepljena na steno vašega prostora. Tattoo tapete so prav tako nekaj posebnega, saj vedno pritegnejo pozornost. Če pa se hitro naveličate, so za vas zamenljive tapete.